Στον Παναθηναϊκό ο Μπουμάλ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για τη μετακόμιση του Ολιβιέ Μπουμάλ στους «πράσινους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για τη μετακόμιση του Ολιβιέ Μπουμάλ στους «πράσινους».

Η μεταγραφή του Καμερουνέζου άσου, όπως προκύπτει από το «στρατόπεδο» του Πανιώνιου, θα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό 550.000 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και έμψυχο αντάλλαγμα, είτε με δανεισμό παίκτη από τους «πράσινους» στους «κυανέρυθρους», είτε με μόνιμη μεταγραφή.

Το συμβόλαιο του Μπουμάλ με τον Πανιώνιο θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, ωστόσο ο Παναθηναίκός θα αγοράσει από τώρα τα δικαιώματα του άσου των “κυανέρυθρων”. Ο 27χρονος μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη πέρσι το καλοκαίρι και από τότε έχει αγωνιστεί σε 50 αγώνες της ομάδος του σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει 10 γκολ, έξι την περσινή σεζόν και τέσσερα μέχρι τώρα. 

Η πρώτη ομάδα που έφερε τον Μπουμάλ στην Ελλάδα ήταν ο Παναιτωλικός, με τον οποίο σε τρεις σεζόν (2 στη Football Legaue και 1 στη Σούπερ Λιγκ) είχε 52 συμμετοχές και τρία γκολ (όλα σε μία χρονιά στη Football League). Στη συνέχεια αγωνίστηκε 5 φορές με τη φανέλα του Λεβαδειακού και άλλες 24 φορές με τον Ηρακλή Ψαχνών έχοντας και 10 γκολ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.