Υπήρξε διαφορά με τον Γκάλο

Αρκετά μεγάλη φαίνεται πως ήταν η διαφορά του Παναθηναϊκού με τον Ροντρίγκο Γκάλο, για τον οποί οι “πράσινοι” ενδιαφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες, χωρίς όμως να προχωρήσουν στην απόκτησή του.
13/09/2019 • 07:20
Ο Ροντρίγκο Γκάλο
  • shares
Αρκετά μεγάλη φαίνεται πως ήταν η διαφορά του Παναθηναϊκού με τον Ροντρίγκο Γκάλο, για τον οποί οι “πράσινοι” ενδιαφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες, χωρίς όμως να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το “τριφύλλι” κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, η οποία όμως ήταν αρκετά μακριά από τις απαιτήσεις του. Ο Γκάλο περίμενε κάποια βελτιωμένη πρόταση από τους “πράσινους” και από τη στιγμή που αυτή δεν ήρθε, αποφάσισε να αποδεχτεί την προσφορά του Ατρομήτου και να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι. Πέρα από την απόσταση στον οικονομικό τομέα, ο Γκάλο φέρεται να ήθελε και πιο ενεργό ρόλο στους “πράσινους”, με περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο