Παναθηναϊκός: Μικρό "παραθυράκι" για επιθετικό

Η μεταγραφή του Φάουστο Τιένθα φαίνεται πως θα είναι η τελευταία για τους Πράσινους σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο υπάρχει ανοικτό ένα μικρό... παραθυράκι.
0
Νίκος Τζουάννης
12/09/2019 • 22:35
Παναθηναϊκός: Μικρό "παραθυράκι" για επιθετικό
  • shares
Η μεταγραφή του Φάουστο Τιένθα φαινόταν πως θα είναι η τελευταία για τους Πράσινους σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο υπάρχει ανοικτό ένα μικρό... παραθυράκι. Ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή κάποιες περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίοι έχουν ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις τους και βρίσκονται πλέον κοντά στο διαθέσιμο μπάτζετ και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση της... τελευταίας στιγμής.

Ασφαλώς και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, ωστόσο απομένουν δύο "γεμάτα" 24ωρα μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου των ελεύθερων παικτών και ακόμα και αν μοιάζει δύσκολο να κλείσει ένα deal σε τόσο μικρό διάστημα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο