Θέλει πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ ο Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να είναι επιθετικοί στο παιχνίδι τους και να ψάχνουν συνεχώς το γκολ, θέλοντας να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους νταμπλούχους Ελλάδος.
12/09/2019 • 09:28
Ο Αμπέλ Φερέιρα
  • shares
Ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να είναι επιθετικοί στο παιχνίδι τους και να ψάχνουν συνεχώς το γκολ, θέλοντας να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους νταμπλούχους Ελλάδος. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει από τους παίκτες να έχουν και επιθετική άμυνα, όταν χάνουν τη μπάλα, προκειμένου να ανακτούν την κατοχή.

Χαρακτηριστικά, ο Φερέιρα τους τόνισε πριν την προπόνηση της Τετάρτης: “Να θυμάστε... Επιτεθείτε. Όταν δεν έχετε την μπάλα, επιτεθείτε με τον ίδιο τρόπο για να ανακτήσουμε την μπάλα με συνεργασία και να έχουμε χρόνο για επίθεση. Θέλετε να αμυνθείτε διότι χάνετε την μπάλα, όταν χάνετε την μπάλα πρέπει να τρέχετε για να ανακτήσουμε την κατοχή”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ