Νέες ματιές στην Ισπανία από τον Χαριστέα

Στην ισπανική αγορά έχει στρέψει και πάλι την προσοχή του ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος αναζητεί τον νέο προπονητή του Άρη, μετά το “ναυάγιο” των επαφών που είχε με τον Γκούτι.
12/09/2019 • 09:20
Ο Άγγελος Χαριστέας
  • shares
Στην ισπανική αγορά έχει στρέψει και πάλι την προσοχή του ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος αναζητεί τον νέο προπονητή του Άρη, μετά το “ναυάγιο” των επαφών που είχε με τον Γκούτι. Ο τεχνικός διευθυντής των “κίτρινων” φέρεται να εξετάζει και άλλα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του από τη συγκεκριμένη χώρα και τα οποία είχαν προταθεί τις προηγούμενες ημέρες στους “κίτρινους”. 

Ο Χαριστέας έχει ενημερώσει τον Θόδωρο Καρυπίδη για τις επαφές που έχει με τους υποψηφίους για τον πάγκο του Άρη και τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης. Σενάρια θέλουν τον Ζεράρ Λόπες να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Άρη, όμως δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την πλευρά της διοίκησης. Οι ιθύνοντες των “κίτρινων” θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι για την επιλογή τους, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε η απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ