Η επίσκεψη της ΑΕΚ που σκόρπισε χαρά και «Ελπίδα» (vid)

Στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου «Ελπίδα» βρέθηκαν παίκτες και προπονητής της ΑΕΚ, σκορπίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου «Ελπίδα» βρέθηκαν παίκτες και προπονητής της ΑΕΚ, σκορπίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται. 

Η «Ένωση» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της:

«H κάμερα της DreamMaster Production κατέγραψε την ξεχωριστή εμπειρία ζωής των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ δίπλα στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου «Ελπίδα». Με το χαμόγελο στα χείλη οι «κιτρινόμαυροι» του Γκουστάβο Πογιέτ μοιράστηκαν λίγες -αλλά πολύ σημαντικές- στιγμές με τους πραγματικούς μαχητές της ζωής, που χάρηκαν βλέποντας τα ινδάλματά τους να τους μοιράζουν δώρα, να υπογράφουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται μαζί τους.  

Στο τέλος της επίσκεψης οι παίκτες της ΑΕΚ μαζί με τον προπονητή τους φωτογραφήθηκαν μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για την εφετινή ευχετήρια κάρτα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, που είναι αφιερωμένη σε αυτά τα παιδιά και έφυγαν με την υπόσχεση ότι και μετά τις γιορτές θα βρεθούν και πάλι κοντά τους. 

Αλλωστε… «τα δικά μας κάλαντα είναι για εσάς», όπως αναφέρει η ευχετήρια κάρτα της ΑΕΚ, που στρέφει τις ευχές και τις προσευχές ολόκληρης της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας σε αυτά τα παιδιά που δίνουν την πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή τους. Και παρακαλά τον Θεάνθρωπο που θα έρθει αυτές τις μέρες στη γη να χαρίζει υγεία σε όλα τα παιδιά του κόσμου. 

Χρόνια πολλά και «κιτρινόμαυρα» σε όλους!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.