Δεν επιστρέφει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Κανένα θέμα επιστροφής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν τίθεται, παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.
11/09/2019 • 09:34
Λεωφόρος
  • shares
Κανένα θέμα επιστροφής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν τίθεται, παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.

Τόσο οι «πράσινοι», όσο και η ΑΕΚ έχουν διαμαρτυρηθεί για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και ψάχνουν τρόπους επίλυσης του προβλήματος. 

Έτσι, υπήρξαν σενάρια περί επιστροφής του Παναθηναϊκού για κάποια παιχνίδια στην ιστορική του έδρα, ωστόσο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο θεωρείται απίθανο με τις υπάρχουσες συνθήκες. 

Αφενός γιατί ο χλοοτάπητας είναι σε τραγική κατάσταση και αφετέρου διότι για να αντικατασταθεί, όπως αναφέρει η «Πράσινη», το κόστος αγγίζει τις 500.000 ευρώ, ποσό που δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή.  

Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ