Απογοήτευση και προβλήματα

Η βαριά ήττα που υπέστη ο Αρης στο Αγρίνιο, έχει επιφέρει πλήρη απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και στο φίλαθλο κοινό.

Η βαριά ήττα που υπέστη ο Αρης στο Αγρίνιο, έχει επιφέρει πλήρη απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και στο φίλαθλο κοινό. Το 5-1 είναι τόσο εκκωφαντικό που είναι σίγουρο πως θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να ξεχαστεί, πόσο μάλλον τώρα που σε διάστημα ελάχιστων 24ωρων υπάρχει νέα αγωνιστική υποχρέωση, η τελευταία της φετινής χρονιάς, κόντρα στη Κέρκυρα.

Η αποστολή των κιτρίνων επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, σχεδόν βουβή, καθώς ουδείς είχε διάθεση, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, να πει το οτιδήποτε. Παρ΄ όλα αυτά, άπαντες στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούν στο ματς της Κυριακής, προκειμένου να ολοκληρωθεί η χρονιά και αμέσως μετά να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την επόμενη μέρα. Η σεζόν που τελειώνει, πλέον, κρίνεται απολύτως αποτυχημένη και έχοντας ως γνώμονα αυτό το δεδομένο, οι διοικούντες καλούνται να λάβουν πολλές και σημαντικές αποφάσεις.  

Στο μεταξύ ο Μανουέλ Μασάδο ψάχνει λύσεις για τον τελευταίο αγώνα, καθώς προβληματίζεται από πολλές απουσίες. Η ήττα στο Αγρίνιο άφησε τα σημάδια της, διότι συμπλήρωσε κάρτες ο Νέτο, όπως και ο Καπετάνος , ο Φατί αποβλήθηκε και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ τιμωρημένος είναι επίσης ο Καζναφέρης. Σε στάδιο αποθεραπείας βρίσκεται ο Ντίκο, ανέτοιμος είναι ο Παπαστεριανός και τραυματίες οι Καστίγιο και Τσουκάνης.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, λοιπόν, μιλάμε για οκτώ παίκτες οι οποίοι θα κοιτούν από την εξέδρα στο άδειο από φιλάθλους (λόγω τιμωρίας) «Κλ. Βικελίδης». Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκινά για τον Αρη με ένα χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Στο μεταξύ όλα τα ενδεχόμενα αντίδρασης στην απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, μελετούν οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, αφού πρώτα αναγνώσουν το σκεπτικό της ετυμηγορίας των δικαστών. Η προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο είναι μια προοπτική, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.