Μαρκόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Ο Χάρης Μαρκόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Αρκαδικού, αλλά και για τις συνθήκες που βρήκε στο γήπεδο της Τρίπολης.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Αρκαδικού, αλλά και για τις συνθήκες που βρήκε στο γήπεδο της Τρίπολης. Ο προπονητής του Κόροιβου πρόσθεσε ότι η ομάδα του βιάστηκε στο τέλος, αλλά κατάφερε να κρατήσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είχα ξαναέρθει εδώ και βλέπω πως γίνεται καταπληκτική δουλειά. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζουμε σε ένα τέτοιο μπασκετικό γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους για τη δουλειά τους. 

Παίξαμε καλά, βάλαμε προβληματισμό στον αντίπαλο ποιος θα σκοράρει, βάλαμε μεγάλα σουτ, αλλά στο τέλος βιαστήκαμε. Εκτός από το τελευταίο πεντάλεπτο, είχαμε τον έλεγχο του ματς. Δεν είναι δουλειά μας να μιλάμε για τη διαιτησία. Ο αγώνας κρατάει 40’ όχι για μια φάση μόνο».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη του Κόροιβου. Συγχαρητήρια και για την παρουσία πέρυσι και φέτος στην Α1, αποτελούν οδηγό για όλους μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο μέρος ο Κόροιβος μας πίεσε και μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Παρά το γεγονός πως νικούσαμε, δεν είχαμε ‘καθαρό’ μυαλό σε σημαντικές φάσεις. 

Έχουμε, όμως, εμπιστοσύνη στα παιδιά, στη δουλειά που γίνεται και πάμε να κοιτάξουμε μπροστά. Τη νέα χρονιά θα εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί. Χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που ήταν εδώ, είναι ένα παράδειγμα για όλους. Να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.