Τελειώνει άμεσα του αμυντικού μέσου

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τον εκλεκτό του για τη θέση του αμυντικού μέσου και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.
10/09/2019 • 09:11
Ο Νίκος Νταμπίζας
  • shares
Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τον εκλεκτό του για τη θέση του αμυντικού μέσου και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” έχει καταλήξει στον παίκτη, ο οποίος θα κληθεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Γιώργου Δώνη, στη συνέχεια της εφετινής σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις των “πράσινων”.

Την ίδια στιγμή, ο Νταμπίζας συνεχίζει τις επαφές με τους παίκτες, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Οι “πράσινοι” φέρονται σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, να υπολογίζουν πως θα εξοικονομηθούν περίπου 700 χιλιάδες ευρώ από τις αποδεσμεύσεις των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο