Θα ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ η “Αγιά Σοφιά”

Πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει η κατασκευή της “Αγιά Σοφιάς”, σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ.
10/09/2019 • 08:16
Τα έργα για την κατασκευή της "Αγιά Σοφιάς"
  • shares
Πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει η κατασκευή της “Αγιά Σοφιάς”, σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρχικές εκτιμήσεις υπολόγιζαν το κόστος του έργου στα 35 εκατομμύρια ευρώ, όμως μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, το κόστος θα αυξηθεί τουλάχιστον κατά πέντε εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής, για τις χωματουργικές εργασίες του οικοπέδου και για την κατασκευή των εξεδρών, έχουν διατεθεί περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η τοποθέτηση του στεγάστρου θα αγγίξει τα έντεκα εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία σχεδόν τα μισά έχουν ήδη καταβληθεί στην εταιρία, που έχει αναλάβει την τοποθέτησή του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ