«Πάση θυσία νίκη»

Επιτακτική ανάγκη χαρακτηρίζει την κατάκτηση της νίκης στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου.

Επιτακτική ανάγκη χαρακτηρίζει την κατάκτηση της νίκης στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ο Σερραίος τεχνικός υπογράμμισε (στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα») ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει τους τρεις πόντους για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Πάντως, παραδέχθηκε ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο φυνατό μιας και οι Χανιώτες δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης.
«Φυσικά και δεν είναι ευχάριστο να έχουμε τόσες απώλειες και μάλιστα σε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά νομίζω πως η εικόνα που είχαμε στο ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν πάρα πολύ καλή. Θεωρώ πως πρέπει να παραδειγματιστούμε από αυτό το παιχνίδι όπου ήμασταν ομάδα, είχαμε πλάνο και αγωνιστικό σχέδιο και να βαδίσουμε προς τα μπρος. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια που είναι πάρα πολύ κρίσιμα, από τα οποία το πρώτο με τον Βύζαντα. Πάση θυσία πρέπει να κατακτήσουμε το τρίποντο για να κρατηθούμε στις πρώτες θέσεις», σημείωσε ο Χατζηνικολάου.
Και κατέληξε: «Εγώ βλέπω από τους παίκτες να έχουν και διάθεση και δίψα για τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Με την παρουσία του κόσμου, την υποστήριξη και τη θετική του αύρα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.