Μπούσκετς: «Μόνος στόχος ο τελικός»

Να δώσει το «παρών» με τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League θέλει ο Σέρχιο Μπούσκετς.

Να δώσει το «παρών» με τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League θέλει ο Σέρχιο Μπούσκετς. Ο διεθνής μέσος των Καταλανών τόνισε πως άπαντες στην ομάδα του έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον ημιτελικό με την Τσέλσι.

Αρχικά, τόνισε: «Ξέρουμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, γιατί το γεγονός πως η Τσέλσι δεν έχει παρουσιάσει σταθερή πορεία αυτή τη σεζόν ίσως αποβεί μοιραίο για εμάς. Το κλειδί για να κερδίσουμε το ματς είναι να διατηρήσουμε το στιλ παιχνιδιού μας και να σκοράρουμε. Έχουμε αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι παίκτες του Ρομπέρτο Ντι Ματέο και ξέρουμε πως θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Παραμένουμε αισιόδοξοι και ονειρευόμαστε να φτάσουμε στον τελικό του Champions League. Το ότι μας θεωρούν φαβορί δε μας φοβίζει. Είμαστε μία ομάδα που ζούμε συνέχεια με την πίεση αυτή και το έχουμε συνηθίσει».

Τέλος, ο Ισπανός μέσος υπογράμμισε για τον Μέσι: «Ο Μέσι είναι ένας μοναδικός παίκτης, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς παίκτες “κλειδιά” στην ομάδα. Δε βασιζόμαστε μόνο στον Λιονέλ, αλλά πετυχαίνουμε τις νίκες μας με συνολική προσπάθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.