«Μονομαχία» στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα αναζητάει ένα δεύτερο συνεχόμενο Champions League, η Τσέλσι κρατάει ψηλά το γόητρο της Αγγλίας.

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα αναζητάει ένα δεύτερο συνεχόμενο Champions League, η Τσέλσι κρατάει ψηλά το γόητρο της Αγγλίας. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται την Τετάρτη 18/4 στο Λονδίνο στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για τη φετινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «μπλαουγκράνα» είναι το φαβορί και σκοπός τους είναι να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά τη Μίλαν των 90s που θα κατακτήσει για δεύτερη διαδοχική σεζόν το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Τσέλσι από την άλλη, θέλει να φτάσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στον τελικό και να διεκδικήσει την κούπα, αλλά και να. πάρει εκδίκηση.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων επίσης στους «4», όταν οι Ισπανοί προκρίθηκαν χάρη σε δύο ισοπαλίες και το γκολ του Ινιέστα στις καθυστερήσεις της ρεβάνς. Η Τσέλσι που διαμαρτυρόταν τότε (δικαίως) για τέσσερα πέναλτι που δεν καταλόγισε ο Όβρεμπο, βρίσκεται στην καλύτερη φετινή της κατάσταση και. ελπίζει.

«Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που είχαμε παίξει με την Μπαρτσελόνα. Η θέλησή μας να τους κερδίσουμε όμως, παραμένει μεγάλη. Ήρθα στην Τσέλσι για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια μας εξιτάρουν όλους. Έχουμε αρκετές μνήμες από τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα. Μερικές καλές και μερικές άσχημες. Όλα είναι 50-50 και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, με τα λόγια του να αποτυπώνουν τη δίψα των Λονδρέζων.

Η Μπαρτσελόνα, βέβαια, έχει σε κάθε περίπτωση τον πρώτο λόγο. «Τα ημιτελικά του Champions League έρχονται στο μέσο ενός μεγάλου ντέρμπι. Ωστόσο θα μας δώσουν την δυνατότητα να παίξουμε ένα ακόμα clasico στον τελικό», είπε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα, αφήνοντας ουσιαστικά ελάχιστες ελπίδες στην αντίπαλο της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, που προτιμά, πάντως, αντί για μεγάλα λόγια να δει έργα από τους παίκτες του.

Σε δέκα προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις, τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα και κάθε ομάδα έχει από τρεις νίκες. Η Τσέλσι μάλιστα, είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, όπως και γενικότερα φέτος στη διοργάνωση στην έδρα της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.