Μεμονωμένα στην Τρίπολη οι φίλαθλοι της ΑΕΚ

Η Αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ στην Τρίπολη κι έτσι όσοι ταξιδέψουν θα πρέπει να το κάνουν μεμονωμένα.
30/08/2019 • 14:35
Κόσμος ΑΕΚ
  • shares
Η Αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ στην Τρίπολη κι έτσι όσοι ταξιδέψουν θα πρέπει να το κάνουν μεμονωμένα.

Κάπως έτσι, οι κιτρινόμαυροι οπαδοί θα μπορέσουν να βρεθούν στη θύρα 4 και να δουν την ομάδα τους από κοντά.

Η απόφαση: 

Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. αιτήθηκε την λειτουργία ανεξάρτητου τμήματος κερκίδας (Θύρας 4) για την εξυπηρέτηση μεμονωμένων φιλάθλων που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. ? Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, δια του εκπροσώπου της, λαμβάνοντας υπόψη: 
- την επικινδυνότητα του αγώνα 
-το ιστορικό των ομάδων και αποσκοπούντες δε στην εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα, τήρησης της τάξης και προστασίας αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δύο ομάδων: 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 
1. Η Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να εκδώσει (7.423) εισιτήρια και να κατανεμηθούν ως ακολούθως: α) στις θύρες (1), (2), (3) για τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. β) στην θύρα (4) για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ Α.Ε.Κ.. - Σ την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. δεν θα διατεθούν εισιτήρια για οργανωμένους φιλάθλους της, σε ε φ α ρ μ ο γ ή τ η ς υ π ΄ α ρ ί θ μ ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΕΑΕΑ/ΤΕΑΔ/450782/15651/517/312 από 28/8/2019 απόφασης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία