Ετοιμάζει νέες αλλαγές ο Στραματσιόνι

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να ετοιμάζει νέες αλλαγές στην αγωνιστική διάταξη του Παναθηναϊκού, σε μια προσπάθεια να επαναφέρει την ομάδα του στον δρόμο των επιτυχιών στο υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να ετοιμάζει νέες αλλαγές στην αγωνιστική διάταξη του Παναθηναϊκού, σε μια προσπάθεια να επαναφέρει την ομάδα του στον δρόμο των επιτυχιών στο υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ιταλός τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του 4-3-2-1 από εδώ και στο εξής, ελπίζοντας πως αυτό το σύστημα θα αποδώσει καλύτερα για τους “πράσινους”.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια παραλλαγή του 4-3-3 το οποίο χρησιμοποίησε στα τελευταία ματς, ενώ μπορεί εύκολα να μετατραπεί και σε 4-4-2 σε ρόμβο, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ιταλός τεχνικός ελπίζει πως η έλευση του Ολιβέ Μπουμάλ θα δώσει στους “πράσινους” φρεσκάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή και κυρίως πλαγιοκοπήσεις, κόντρα σε κλειστές άμυνες. Επίσης, ελπίζει πως η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του.

Στα αγωνιστικά, οι “πράσινοι” θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και λήγει η άδεια, που έχουν πάρει από τον Ιταλό τεχνικό. Τότε θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.