Καρντόσο:''Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά όλοι μαζί μπορούμε'' (video)

Ο Μιγκέλ Καρντόσο τόνισε πως όλοι μαζί στην ΑΕΚ μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί μετά από την νέα ήττα από την Ξάνθη.
26/08/2019 • 00:37
Ο Καρντόσο αποχωρεί απογοητευμένος
  • shares
Ο Μιγκέλ Καρντόσο τόνισε πως όλοι μαζί στην ΑΕΚ μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί μετά από την νέα ήττα από την Ξάνθη.

Για τον αγώνα:


''Μέχρι το 30ο λεπτό είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, γνωρίζαμε πως ο αντίπαλςο θα μας περιμένει πίσω στην άμυνα του και ήταν σημαντικόι να δημιουργήσουμε χώρους και να κάνουμε ευκαιρίες. Μετά την κόκκινη τα πράγματα άλλαξαν στο ματς, ήταν ξεκάθαρο πως είχαμε τον έλεγχο αλλά όταν χάσαμε την μπάλα δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και άλλαξε το παιχνίδι.''

Για τα παράπονα του κόσμου:

''Όταν παίζεται το παιχνίδι δεν μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις του κόσμου. Σέβομαι τους φιλάθλους μας, φυσικά δεν είναι ευχαριστημένοι, ούτε γω είμαι χαρούμενος, θα ήθελα να είμαι εδώ και να σας μιλάω μετά από μία καθαρή νίκη''.

Για το μέλλον και αν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση:

''Εγώ, οι παίκτες μου και ολόκληρος ο σύλλογος, μπορούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την κατάσταση, αν ρίξτε μια ματιά γύρω σας βλέπετε πως υπάρχουν σύλλογοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα και το ίδιο συμβαίνει και με μας''.

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/09/2019 • 09:19

Φιλοξενούμενοι με επιθετικές ορέξεις σε Σεβάστεια, Λοριάν και Λισαβόνα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει απόψε κάτι καλό για να ανακάμψει όμως θα έχει απέναντί της έναν αντίπαλο με ικανότητα στο γκολ. Κάτι ανάλογο αντιμετωπίζουν, στο θεωρητικό προβάδισμά τους, η Μόλντε και η Λοριάν