«Η Ρεάλ διευκολύνει τη ζωή των διαιτητών»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δέχεται συχνά «βέλη», επειδή ασκεί κριτική στους διαιτητές, θέλει πάντα να συνεργάζεται με τους «άρχοντες των αγώνων» και προσπαθεί να κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δέχεται συχνά «βέλη», επειδή ασκεί κριτική στους διαιτητές, θέλει πάντα να συνεργάζεται με τους «άρχοντες των αγώνων» και προσπαθεί να κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη. Στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν στο Μόναχο, ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος αποφεύγει τις συνεντεύξεις Τύπου στο ισπανικό πρωτάθλημα, δήλωσε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καλές σχέσεις με όλους τους διαιτητές. Ελπίζουμε ότι θα κάνουν καλά τη δουλειά τους και οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως πάντα, θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον διαιτητή να κάνει ήρεμα τη δουλειά του, ελπίζοντας ότι οι αποφάσεις του είναι σωστές. Όμως, ξέρουμε ότι μπορούν να κάνουν λάθη και αυτά τα λάθη μπορούν να κρίνουν ποιος παίρνει τους τρεις βαθμούς».

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο αναφέρθηκε σε δηλώσεις παραγόντων (παλαίμαχων παικτών και πρώην προπονητών) των Βαυαρών, οι οποίοι εξέφρασαν πίστη για νίκη επί της «βασίλισσας», επισημαίνοντας: «Ακούς ή διαβάζεις σπουδαίους ανθρώπους, όπως οι Φραντς Μπεκενμπάουερ, Ότμαρ Χίτσφελντ και Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε. Όλοι έχουν την ίδια άποψη, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι καλή ομάδα και ότι αυτοί είναι φαβορί και πως έχουμε κάποιου είδους κόμπλεξ. Επομένως, ναι, νομίζω ότι είμαστε εμείς αυτοί, οι οποίοι είναι αουτσάιντερ. Η Μπάγερν είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έναν φανταστικό προπονητή, πολύ καλούς παίκτες και είναι ένα πολύ δυνατό ίδρυμα, ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός σύλλογος με μεγάλη θεσμική δύναμη».

Αναφορικά με τον αγώνα υπογράμμισε: «Έχουμε το επιπλέον κίνητρο να παίζουμε στους ημιτελικούς για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει φτάσει σε αυτή τη φάση εδώ και πολύ καιρό και, σε δύο σεζόν, έχουμε πάει σε δύο ημιτελικούς με μία ήττα σε 22 αγώνες και αυτό είναι ένα ματς (σ.σ. η περσινή εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα στους «4»), το οποίο έχει μια ιστορία. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Το μόνο που μπορούμε να χάσουμε φέτος είναι το κύπελλο Ισπανίας, το οποίο είναι δικό μας. Το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι δικά μας, επομένως μπορούμε μόνο να τα κατακτήσουμε. Δεν έχω αμφιβολίες για αύριο. Ξέρω ποιος παίζει, ποιος θα είναι στον πάγκο και ποιος θα είναι στις εξέδρες. Είναι ένας από τους αγώνες, στους οποίους δεν έχω κάποια αμφιβολία. Έχω σκεφτεί τόσο πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι και έχω εργαστεί τόσο σκληρά γι’ αυτό, ώστε δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία, είναι μια εύκολη απόφαση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.