«Κυνηγάμε το όνειρο του τίτλου» λένε οι «Πειρατές»

Το «μότο» της ομάδας του Φοίνικα από την πρώτη μέρα των προπονήσεων του περασμένου Αυγούστου ήταν «κυνηγάμε το όνειρο μας».

Το «μότο» της ομάδας του Φοίνικα από την πρώτη μέρα των προπονήσεων του περασμένου Αυγούστου ήταν «κυνηγάμε το όνειρο μας».

Το κυνήγησαν λοιπόν με αρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία ως νεοφώτιστοι. Στην διάρκεια της χρονιάς πίστεψαν στην είσοδό τους στους πρώτους τέσσερις του πρωταθλήματος και δεν έχασαν. Το τρίτο κατά σειρά όνειρό τους ήταν να γράψουν ιστορία και να γίνουν η πρώτη ομάδα που από την Α2 θα παίξει τελικό.

Το πέτυχαν και αυτό αφήνοντας εκτός τελικού τον τρις πρωταθλητή Ελλάδας, τα ισάριθμα τελευταία χρόνια, Ολυμπιακό. «Τα όνειρα μας όμως δεν σταματούν στον τελικό» όπως λέει στο www.novasports.gr ο κόουτς των «Πειρατών» Νίκος Νεόφυτος.  «Ποιος να το περίμενε ότι θα φθάναμε σε σημείο να μιλάμε για τίτλο. Και όμως κυνηγήσαμε τα όνειρά μας και το πετύχαμε. Πλέον το νέο μας όνειρο που έχουμε όλοι στην ομάδα είναι να την ανεβάσουμε στο πρώτο σκαλί του ελληνικού πρωταθλήματος» σχολιάζει το «αφεντικό» του Φοίνικα, της ομάδας-έκπληξη της Volleyleague.

Οι Συριανοί μετά την εξασφάλιση της παρουσίας τους στον τελικό πέρασαν το πιο ευτυχισμένο Πάσχα. Ξεκουράστηκαν Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα και από σήμερα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, έπεσαν στο κλειστό της Γλυφάδας με τα μούτρα στη δουλειά περιμένοντας τον αντίπαλό τους την Παρασκευή στον πρώτο τελικό. «Εμείς έχουμε κάνει το χρέος μας και ότι έρθει από δω και πέρα θα είναι υπέρβαση. Θέλουμε και μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αρκεί να το πιστέψουμε» σχολιάζει ο κόουτς των φιναλίστ που στο δρόμο για τον πρώτο τελικό δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Θα στηθούν την Τρίτη το απόγευμα μπροστά στην τηλεόρασή τους, θα μάθουν από τη Nova τον τελευταίο τους αντίπαλο και την Τετάρτη θα καταστρώσουν τα τελικά τους σχέδια για την τελική επίθεση τίτλου. Τελειωμό δεν έχουν τα .ωραία στους «Πειρατές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.