Προχωράει για τον Βάρντι η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αποφασισμένη να εντάξει τον Τζέιμι Βάρντι στο έμψυχο δυναμικό της τις προσεχείς ημέρες και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αποφασισμένη να εντάξει τον Τζέιμι Βάρντι στο έμψυχο δυναμικό της τις προσεχείς ημέρες και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο Χιλιανός τεχνικός έχει πειστεί μετά τα όσα έχει δει την εφετινή σεζόν, από τον Άγγλο επιθετικό, πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ των “πολιτών” και για αυτό τον λόγο έχει εισηγηθεί ήδη θετικά, για την απόκτησή του.

Η Σίτι δεν είναι η μόνη ομάδα, η οποία εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Λέστερ, καθώς ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Τσέλσι, η οποία  παρακολουθεί τις εξελίξεις. Από την πλευρά της, η διοίκηση των “αλεπούδων” δε φέρεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, παρά μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά, με κάποια εξαιρετική πρόταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.