ΠΣΑΠ: «Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 1.
23/08/2019 • 12:46
Συλλυπητήρια και από τον ΠΣΑΠ.
  • shares
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 1. “Μπορούμε να οδηγήσουμε το άθλημα σε ένα καλύτερο αύριο», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά: 
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, επ’ ευκαιρία της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League 1, εύχεται στα μέλη του υγεία και κάθε ατομική αλλά και συλλογική αγωνιστική επιτυχία.

Ο Π.Σ.Α.Π. θα σταθεί, ως οφείλει και διαχρονικά πράττει, στο πλευρό των συναδέλφων μας, με σκοπό να προασπίσει τα δικαιώματά τους αλλά και να διευθετήσει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν.

Ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά αύριο επίσημα, θέλουμε να στείλουμε το «μήνυμα» πως οι ποδοσφαιριστές είμαστε οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και μπορούμε να οδηγήσουμε το άθλημα σε ένα καλύτερο αύριο.

Ευχόμαστε το νέο πρωτάθλημα να είναι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και τα γήπεδα να προσελκύσουν και γιατί όχι να γεμίσουν, από τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που θέλουμε κοντά μας.

Στη σκέψη μας βρίσκεται πάντα χαραγμένη η εικόνα  κατάμεστων κερκίδων από οικογένειες και παιδιά, χωρίς βία και αντεγκλήσεις.

Αλλωστε δεν πρέπει να λησμονούμε πως η Super League 1 αποτελεί τη βιτρίνα του επαγγελματικού μας αθλητισμού.

Ολοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να φέρουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο επίπεδο που επιθυμούμε και αξίζει να βρίσκεται.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03