Ο Πέρεθ ψάχνεται για τον Νεϊμάρ

Ο Φλορνετίνο Πέρεθ ψάχνει τρόπο έτσι ώστε να εντάξει τον Νεϊμάρ Τζούνιορ στο έμψυχο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, παρακάμπτοντας τις διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Φλορνετίνο Πέρεθ ψάχνει τρόπο έτσι ώστε να εντάξει τον Νεϊμάρ Τζούνιορ στο έμψυχο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, παρακάμπτοντας τις διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο πρόεδρος της “Βασίλισσας” της Ευρώπης θέλει να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, τον οποίο θεωρεί ως ιδανική επένδυση για τους “μερένχες”. Για αυτό τον λόγο είναι αποφασισμένος να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσής του και να μην εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Για να φτάσει μέχρι εκεί, θα πρέπει αρχικά να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και για αυτό τον λόγο, φέρεται να έχει ανοίξει δύαβολο επικοινωνίας με τον πατέρα του Βραζιλιάνου, τον οποίο προσπαθεί να πείσει, πως μια μετεγγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα ήταν θετική εξέλιξη στην καριέρα του γιου του. Παράλληλα, ο Πέρεθ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Νεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα, κάτι που φαίνεται να έχει ενοχλήσει τον ποδοσφαιριστή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.