Με βροχή ο… οβελίας

Με την ομπρέλα στο χέρι φαίνεται ότι θα σουβλίσουν τον οβελία φέτος οι περισσότεροι που μένουν πιστοί στο έθιμο, καθώς ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Με την ομπρέλα στο χέρι φαίνεται ότι θα σουβλίσουν τον οβελία φέτος οι περισσότεροι που μένουν πιστοί στο έθιμο, καθώς ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.
 
Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε για σήμερα  Κυριακή του Πάσχα. Το μεσημέρι και το απόγευμα όμως πάνω από τις ορεινές περιοχές της Μακεδονίας και πιθανόν της Θεσσαλίας και της Ανατολικής και Κεντρικής Στερεάς θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 21 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 11 έως 18 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
Μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Μυρτώο Πέλαγος σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί ενώ το βράδυ θα στραφούν σε νοτιάδες με την ίδια ένταση.
 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν πάνω από τις ορεινές περιοχές, περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.
 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν πάνω από τα ορεινά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Με σύμμαχο τον καιρό θα επιστρέψουν οι περισσότεροι εκδρομείς τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα θα σημειωθεί ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και οι άνεμοι θα πνέουν 4-6 μποφόρ. Στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βροχές πιθανώς να σημειωθούν στα ορεινά.
 
Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Τρίτη του Πάσχα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-6 και πιθανόν 7 μποφρό. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Πηγή: protothema.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.