Ενός λεπτού σιγή στο φιλικό του Αρη (pics)

Πριν από το παιχνίδι του Αρη με τον Αγροτικό Αστέρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κουκ, του οπαδού του Αρη που έφυγε από τη ζωή-Υπήρχε πανό στο παιχνίδι Ντόρτμουντ-Αουγκσμπούργκ.
17/08/2019 • 20:17
Ενός λεπτού σιγή στο φιλικό Αγροτικός Αστέρας-Αρης
  • shares
Πριν από το φιλικό παιχνίδι του Αρη στον Εύοσμο, με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήνη του Κουκ, ενός από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Αρη που έφυγε από τη ζωή. 

Οι παίκτες του Αρη φορούσαν για αυτόν τον λόγο και μαύρα περιβραχιόνια. Στη νεκρώσιμο ακολουθία που έγινε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, οι φίλοι του Αρη αποχαιρέτισαν τον Κουκ ενώ στεφάνια έστειλαν και οπαδοί και σύνδεσμοι και άλλων ομάδων. Για τον Κουκ υπήρχε πανό και στο παιχνίδι Ντόρτμουντ-Αουγκσμπουργκ 5-1, στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα που έγραφε: "Κουκ ζωντανός για πάντα Αρειανός"


Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν