Πρίφτης: «Όταν ο Παναθηναϊκός σουτάρει με τέτοιο ποσοστό…»

Στο κακό τρίτο δεκάλεπτο του Άρη αλλά και στο υψηλό ποσοστό ευστοχίας του Παναθηναϊκού από το τρίποντο στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα της ομάδας του και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο κακό τρίτο δεκάλεπτο του Άρη αλλά και στο υψηλό ποσοστό ευστοχίας του Παναθηναϊκού από το τρίποντο στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα της ομάδας του και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «κίτρινων»:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα πάρα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η κακή εικόνα των έξι λεπτών μας παρέσυρε. Η τρίτη περίοδος είχε επιμέρους σκορ 31-11. Έγινε για δύο λόγους. Δεν ήμασταν επιθετικοί και έντονοι για να παίξουμε δυνατά στην άμυνα, ενώ το δεύτερο συστατικό ήταν το καλό ποσοστό από το τρίποντο με εκφραστή τον Φελντέιν. Όταν ο Παναθηναϊκός σουτάρει με 53% από το τρίποντο δεν είναι εύκολο να είσαι ανταγωνιστικός. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να κάνουμε χρήσιμη αυτήν την βραδιά κι αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες με τον τρόπο που θα δουλέψουμε για να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια με πολλές υποχρεώσεις. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη και καλή χρονιά σε όλους».

Για το γεγονός ότι είχε πει ξανά το ίδιο μετά από την ήττα από την Μπούντουτσνοστ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε συνθήκη είναι διαφορετική. Δεν πρέπει να αισθάνεται κανείς μοναχικός μέσα στην ομάδα. Υπάρχουν επιμέρους θέματα που θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Θα ξεκουραστούμε αύριο και θα συνεχίσουμε από την Τρίτη (29/12) την δουλειά μας για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο».

Για την τρίτη περίοδο:
«Δεν είχαμε το επίπεδο επιθετικότητας που θα έπρεπε απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα και αποτελεσματικότητα, ο αντίπαλος όταν δεν είσαι όσο επιθετικός θα έπρεπε να σε τιμωρεί κάθε στιγμή. Τα κλεψίματά μας και τα λάθη μας δείχνουν ότι ήμασταν δυνατοί πάνω στην μπάλα. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε 31 πόντους σ’ ένα δεκάλεπτο και να θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Η ομάδα μου νομίζω έχει το σωστό βάθος, μήκος και πλάτος. Χρησιμοποιώ τους παίκτες ανάλογα. Η ομάδα που έχουμε είναι καλή. Σίγουρα υπάρχουν βράδια που μας το χαλάνε αυτό, αλλά θα πρέπει να βρούμε την λύση από μέσα μας».

Για το βαρύ πρόγραμμα του Άρη: «Ήταν δύσκολο να είμαστε μακριά από τις οικογένειές μας τα Χριστούγεννα. Αλλά είμαστε κατά κάποιον τρόπο οικογένεια. Σίγουρα είναι ιδιαίτερες αυτές οι ημέρες και χρειάζεσαι τους δικούς σου ανθρώπους. Έχουμε καταφέρει να περνάμε καλά. Έγινε σωστή διαχείριση των ημερών. Και γιορτάσαμε όλοι μαζί και κάναμε και τις προπονήσεις που έπρεπε».

Από την πλευρά των παικτών του Άρη ο Τζέικ Κοέν είπε: «Ήταν μία δύσκολη νύχτα για εμάς. Για ένα ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είχαμε έρθει με ελπίδες. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάθηκε ο αγώνας. Έχουμε χρόνο για βελτίωση και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μάθουμε από τα λάθη μας σε αυτή την αναμέτρηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.