Ξεκίνησε τις εισηγήσεις ο Πογιέτ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ξεκίνησε τις εισηγήσεις του στη διοίκηση της ΑΕΚ, σχετικά με τους παίκτες, που θέλει να αποκτηθούν, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ της Ένωσης, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ξεκίνησε τις εισηγήσεις του στη διοίκηση της ΑΕΚ, σχετικά με τους παίκτες, που θέλει να αποκτηθούν, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ της Ένωσης, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει προτείνει έναν ακραίο μεσοεπιθετικό από πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής και πλέον περιμένει από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, να προχωρήσει τις επαφές, προκειμένου να ολοκληρωθεί σύντομα η μετεγγραφή. 

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης συνεχίζει την αναζήτηση παικτών, για την κορυφή της επίθεσης, ενώ ενημερώνει σχετικά με τις επαφές του, τον προπονητή της ομάδας. Ο Πογιέτ θα είναι αυτός, που θα λάβει την οριστική απόφαση για τον ποδοσφαιριστή, που θα αποκτηθεί για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της Ένωσης αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ και αυτή θα αφορά το κέντρο της άμυνας. Ο Πογιέτ εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις και η συγκεκριμένη περίπτωση θα προχωρήσει εφόσον ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές του ακραίου μεσοεπιθετικού και του επιθετικού περιοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.