«Το Κύπελλο είναι η αρχή» (video)

Το Κύπελλο Ελλάδας κοσμεί την τροπαιοθήκη του νεοσύστατου τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού. Επικρατώντας του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό και του ΑΣΕ Δούκα στον τελικό, κατακτήθηκε ο πρώτος τίτλος της ομάδας χάντμπολ των «ερυθρόλευκων».

Το Κύπελλο Ελλάδας κοσμεί την τροπαιοθήκη του νεοσύστατου τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού. Επικρατώντας του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό και του ΑΣΕ Δούκα στον τελικό, κατακτήθηκε ο πρώτος τίτλος της ομάδας χάντμπολ των «ερυθρόλευκων». Επίτευγμα ιδιαίτερο και εξόχως σημαντικό για όλους όσοι συνδύασαν το όνομά τους με την επιτυχία του νέου τμήματος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Στην κάμερα του novasports αποκαλύφθηκαν οι αθλητές του τμήματος χάντμπολ της ομάδας του Πειραιά. Στο βίντεο του novasports.gr κατά σειρά μιλούν οι Αλέξης Αλβανός, Δημήτρης Τζηράς, Κώστας Τσιλιμπάρης, Τάσος Παπαδιονυσίου, Παντελής Κωστακίδης και ο προπονητής τους, Γιώργος Ζαραβίνας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αφετηρία του νέου τμήματος των «Πειραιωτών», βρίσκεται στο καλοκαίρι του 2017, όταν ο Ολυμπιακός και ο Όμιλος Ξυνή συμφώνησαν για τη συγχώνευση του τμήματος χάντμπολ ανδρών. Για εκείνη τη συμφωνία και όσα ακολούθησαν μιλάει στο βίντεο του novasports.gr ο πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή, Σοφοκλής Ξυνή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.