Τσιντώτας: «Υπερήφανος για το πρώτο μου βραβείο» (video)

Στην οικογένειά του αφιέρωσε το βραβείο του MVP της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Στην οικογένειά του αφιέρωσε το βραβείο του MVP της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού δεν κράτησε απαραβίαστη την εστία του στο ματς  με την ΑΕΚ, αλλά με τις επεμβάσεις του βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 2-1 επί της Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ υπερήφανος για το πρώτο μου βραβείο και θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου. Σκοπός μου είναι κάθε μέρα να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις, έτσι ώστε να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να καταφέρει να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους της.
 
Θέλω να ευχαριστήσω το κοινό που με ψήφισε, τον κ. Μάντζιο που με εμπιστεύεται σε κάθε αγωνιστική και φυσικά τον κ. Πλαβούκο, που αν δεν ήταν αυτός εδώ, ίσως σήμερα να μην ήμουν κι εγώ εδώ, σε αυτή τη βράβευση. Είμαι πολύ χαρούμενος που με χειροκρότησε ο κόσμος της ΑΕΚ και γενικά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα σκύβουμε το κεφάλι γιατί έχουμε μπροστά μας δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό.
 
Ήδη σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε και στον Β’ γύρο την ίδια επιτυχημένη πορεία που είχαμε στον Α’ και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μίχα, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο στον Τσιντώτα:

«Απονέμω το πρώτο, από τα πολλά βραβεία που πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν για τον Παναγιώτη. Θεωρώ ότι με τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα με τους άξιους προπονητές του και με τη βοήθεια του χαρακτήρα του, σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής. Του εύχομαι από καρδιάς να είναι υγιής, τυχερός, να ανοίξει σύντομα ο δρόμος σε ό,τι επιθυμεί και η νέα χρονιά να είναι η καλύτερη στην καριέρα του.


 
Όλος ο κόσμος βλέπει ότι ο Παναγιώτης τη φετινή χρονιά δεν είναι μόνο MVP της συγκεκριμένης αγωνιστικής, αλλά πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες του Πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι θα το αποδείξει στην πορεία ότι άξια έφτασε ως εδώ, με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.