Τζόρτζεβιτς: «Πολύ αθλητική ομάδα η Φενέρ»

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο προπονητής των «πρασίνων» Σάσα Τζόρτζεβιτς. «Θερμά τα συναισθήματα για Ομπράντοβιτς, αλλά...», το σχόλιο του Διαμαντίδη.

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο προπονητής των «πρασίνων» Σάσα Τζόρτζεβιτς. 

«Η Φενέρμπαχτσε ξεκούρασε Χίκμαν και Άντιτς στον αγώνα με την Εφές. Έχουν μια πολύ αθλητική ομάδα, με τον Βέσελι να ξεχωρίζει, ενώ διαθέτουν μια σπουδαία γραμμή γκαρντ με τους Ντίξον, Σλούκα και Χίκμαν. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς. 

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ανέφερε: «Έχουμε ένα καλό σερί νικών, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, γιατί το Top 16 θα είναι δύσκολο. Τα συναισθήματά μας για τον παλιό μας προπονητή είναι πάντα θερμά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία όταν δύο ομάδες δίνουν τη μάχη τους στο γήπεδο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.