Παράθυρο Παπουλή στην ΑΕΚ

Ο Φώτης Παπουλής δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά της.

Ο Φώτης Παπουλής δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά της. «Σίγουρα με ενδιαφέρει να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Είμαι έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, απλά περιμένω και τις διοικητικές εξελίξεις στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος είπε ο επιθετικός του ΟΦΗ στην «Ώρα των Σπορ».

Και πρόσθεσε: «Η προοπτική να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ είναι εξαιρετική για μένα και αν έρθει πρόταση θα είναι σαν επιβράβευση για την πολύ καλή χρονιά που διανύω με την ομάδα του ΟΦΗ. Υπάρχουν μια-δυο ομάδες που μου έχουν κάνει κρούση από το εξωτερικό, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τον Μάιο, όταν θα τελειώσουν τα ξένα πρωταθλήματα. Σίγουρα περνάει από το μυαλό μου το να αγωνιστώ στο εξωτερικό κάποια στιγμή στην καριέρα μου. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να πάρω καμία βιαστική απόφαση αναφορικά με την επόμενη ομάδα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.