Άδειασε η Παιανία μέχρι τη Δευτέρα

Για τη Δευτέρα του Πάσχα ανανεώθηκε το ραντεβού των παικτών του Παναθηναϊκού και της τεχνικής ηγεσίας, καθώς οι «πράσινοι» απολαμβάνουν ήδη την πασχαλινή τους άδεια.

Για τη Δευτέρα του Πάσχα ανανεώθηκε το ραντεβού των παικτών του Παναθηναϊκού και της τεχνικής ηγεσίας, καθώς οι «πράσινοι» απολαμβάνουν ήδη την πασχαλινή τους άδεια. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του τη Μεγάλη Πέμπτη και στην συνέχεια του άφησε ελεύθερους για τις επόμενες ημέρες.

Στην τελευταία προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός είχε στη διάθεσή του και τους Χουχούρη, Ρισβάνη και Χρ. Δώνη, οι οποίοι προέρχονται από την Κ 20. Οι Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία γκρουπ, δίτερμα και ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, με νέα προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.