Ρίτσαρντς: «Ήθελα να βάλω τα κλάματα»

Παραδέχτηκε πως έκλαψε όταν είδε τον τίτλο του πρωταθλήματος να απομακρύνεται, ο Μίκα Ρίτσαρντς.

Παραδέχτηκε πως έκλαψε όταν είδε τον τίτλο του πρωταθλήματος να απομακρύνεται, ο Μίκα Ρίτσαρντς. Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εξέλιξη του πρωταθλήματος και τόνισε πως είχε πιστέψει στην κατάκτηση του εφετινού τίτλου.

Αρχικά, ο Ρίτσαρντς τόνισε: «Στο ημίχρονο και μέχρι το 60ο λεπτό πίστευα ότι όλα γίνονται. Αλλά η Γιουνάιτεντ είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Όταν πέτυχαν το πρώτο γκολ κατάλαβα ότι θα χάναμε το πρωτάθλημα και πραγματικά ήθελα να βάλω τα κλάματα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Premier League παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και τώρα βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν η Γιουνάιτεντ δεν παίζει καλά καταφέρνει να κερδίσει στο τέλος. Όταν εμείς δεν παίζουμε καλά πάντα χάνουμε. Τους σέβομαι απόλυτα, αλλά θεωρώ ότι έχουμε παίξει πολύ καλύτερα σε όλη την σεζόν».

Τέλος, ο παίκτης των «πολιτών» υπογράμμισε: «Είναι ένας τρομερός προπονητής. Αν εμείς είχαμε χάσει με 6-1, αυτή την στιγμή η Γιουνάιτεντ θα ήταν με 20 βαθμούς μπροστά. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε αυτή την ήττα είναι εκπληκτικός και η επιτυχία πιστώνεται σε αυτόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.