Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό

Με 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει 21-27/5 στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας

Με 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει 21-27/5 στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας. Οι έντεκα είχαν πιάσει το όριο πρόκρισης, ενώ θα προστεθούν τρεις αθλήτριες που θα συμπληρώσουν τις ομάδες σκυταλοδρομίας αφού η ΚΟΕ έκρινε ότι υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Στο Ντέμπρετσεν θα ταξιδέψουν οι: Γιάννης Δρυμωνάκος (φιναλίστ στο Παγκόσμιο της Σανγκάης και όρια), Αρης Γρηγοριάδης, Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Καλάργαρης, Μαριάννα Λυμπερτά, Νόρα Δράκου, Κρίστελ Βουρνά (όρια), Κώστας Μαρκόζης (συμπεριλήφθηκε αν και ήταν ο τρίτος με όριο στα 200μ. πεταλούδα), Παναγιώτης Σαμιλίδης (όρια και μετάλλιο στο Παγκόσμιο εφήβων/νεανίδων της Λίμα), Ανδρέας Βαζαίος, Κριστιάν Γκολομέεβ (μετάλλια στο Παγκόσμιο εφήβων/νεανίδων), Φώτης Κολιόπουλος (προσέγγιση ορίου στα 50μ. πεταλούδα).

Επιπλέον, στο Ευρωπαϊκό θα μετάσχει η αθλήτρια με την καλύτερη επίδοση στα 100μ. πρόσθιο ως τις 13 Μαϊου (για την ομάδα 4Χ100μ. μικτή ομαδική) και δύο αθλήτριες με τις καλύτερες επιδόσεις, εκτός των ήδη συμμετεχουσών, στα 100μ. ελεύθερο (για τα 4Χ100μ. ελεύθερο). Λογικά στο Ντέμπρετσεν θα μετάσχει και η 4Χ100μ. μικτή ομαδική των ανδρών, που συμπληρώνεται από τους αθλητές που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.