Κουαλιαρέλα: «Τα πάντα για τον τίτλο»

Να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση του τίτλου, κάλεσε τους συμπαίκτες του, ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα.

Να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάλεσε τους συμπαίκτες του, ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Ο Ιταλός παίκτης τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα πορεία της «γηραιάς κυρίας» στις εγχώριες διοργανώσεις και υπογράμμισε πως η διαφορά της ομάδας του από τη Μίλαν είναι ότι η Γιουβέντους είναι πιο ομάδα.

Αρχικά, ο Κουαλιαρέλα τόνισε: «Το πρωτάθλημα αποτελεί στόχο μας και είμαστε υποχρεωμένοι να το σκεφτόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι ήταν δυνατό κάτι τέτοιο πριν από μερικούς μήνες, αλλά όλοι το ελπίζαμε. Η σεζόν ήταν φανταστική μέχρι τώρα».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η Μίλαν έχει κάποιους ποδοσφαιριστές που ως μονάδες προκαλούν φόβο, ενώ εμείς έχουμε καλούς παίκτες και παίζουμε σαν ομάδα. Οι λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμένα, ενώ μία ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή της Μίλαν μπορεί να αλλάξει έναν αγώνα».

Όσον αφορά στην εθνική Ιταλίας και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο 28χρονος παίκτης τόνισε: «Ελπίζω να επιστρέψω στην εθνική, αφού αυτό είναι ένας από τους στόχους μου. Θέλω να είμαι μία από τις επιλογές του Πραντέλι, αλλά όλα εξαρτώνται από τη δική μου απόδοση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.