Καρυπίδης: «Το 2016 χρονιά σταθμός για τον Αρη»

Μήνυμα στον κόσμο του Αρη, ενόψει του 2016 έστειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Μήνυμα στον κόσμο του Αρη, ενόψει του 2016 έστειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, λίγο πριν εισέλθει το νέο έτος, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των κιτρίνων: «Με αφορμή τον ερχομό του νέου χρόνου θέλω να ευχηθώ το 2016 να είναι δημιουργικό για όλους και να φέρει στον καθένα ό,τι επιθυμεί. Να έχουμε υγεία, δύναμη και θετική ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που θα βρούμε μπροστά μας.
 
Σε ό,τι αφορά τον Αρη μας, το 2016 θα είναι μια χρονιά σταθμός για τη νεότερη ιστορία του Συλλόγου. Το επόμενο διάστημα θα συντελεστούν γεγονότα που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για την ομάδα μας και θα οδηγήσουν τον Αρη εκεί που οραματίζομαι εγώ και ονειρεύονται οι απανταχού φίλοι του.
 
Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, αλλά και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Θα τα καταφέρουμε μαζί. Τέτοια εποχή του χρόνου θα σχεδιάζουμε τον Αρη της Superleague και αυτό θα είναι μόνο η αρχή… Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία, δύναμη και επιτυχίες για όλους…»
 
Τελευταία προπόνηση και ραντεβού του… χρόνου
 
Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ‘’Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου’’ περιελάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη, οι οποίοι γυμνάστηκαν γα τελευταία φορά μέσα στο 2015. Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. 
 
Οι Νίκος Γεωργιάδης, Μπάμπης Παυλίδης και Αλέξης Καλογέρης ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την τεχνική ηγεσία του Αρη ενόψει της Πρωτοχρονιάς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής. Η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς είναι προγραμματισμένη να γίνει στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.