Όταν η διάθεση μιας ομάδας εκφράζεται μέσω δημοσιευμάτων (pic)

Τα νέα δεδομένα που θέτουν τα ιταλικά ΜΜΕ για την υπόθεση Μπράνταριτς με συγκεκριμένους αριθμούς.
22/07/2019 • 12:57
Ο Μπράνταριτς.
  • shares

Τη συνέχεια στο θέμα Μπράνταριτς και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ δίνει σήμερα νέο δημοσίευμα από την Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «blogcagliaricalcio1920.net» κάνει ξεχωριστή αναφορά με αντίστοιχο δημοσίευμα στην υπόθεση του διεθνή Κροάτη μέσου, υποστηρίζοντας πως στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην ιταλική ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και πως το πλέον πιθανό είναι το ποδοσφαιρικό του μέλλον, άμεσα ή βραχυπρόθεσμα να βρίσκεται εκτός της Κάλιαρι.

Και συνεχίζει βάζοντας και τον ΠΑΟΚ στο όλο θέμα, σημειώνοντας πως αν η προσφορά ήταν στα επτά εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αξιώνει η ιταλική ομάδα, η μετεγγραφή του θα είχε ήδη ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, το ποσό που δίνει ο «Δικέφαλος» ανέρχεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, εκτιμώντας πως οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να τα ... «βρουν» στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Κάτι σαν ... ευσεβής πόθος για τους Ιταλούς δηλαδή.


Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι