Σε τουρνουά στην Ουγγαρία οι γυναίκες

Με τη συμμετοχή της σε ένα δυνατό τουρνουά, στο Μίσκολτς της Ουγγαρίας, θα συνεχίσει η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Με τη συμμετοχή της σε ένα δυνατό τουρνουά, στο Μίσκολτς της Ουγγαρίας, θα συνεχίσει η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχωρεί το Σάββατο αεροπορικώς για τη Βουδαπέστη και εν συνεχεία θα μεταβεί οδικώς στο Μίσκολτς, όπου από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το τουρνουά προετοιμασίας. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 3/1 (17:45 ώρα Ελλάδας) την Ιταλία και τη Δευτέρα 4/1 (16:15) την Ουγγαρία, ενώ την Τρίτη 5/1 (18:45) θα παίξει με τη Β΄ ομάδα της Ουγγαρίας, που συμπληρώνει την τετράδα του τουρνουά.

Ο Σάκης Κεχαγιάς, έχει καταλήξει σε 14 πολίστριες, μία εκ των οποίων θα «κοπεί» από την τελική αποστολή για το Βελιγράδι. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχουν συμπεριληφθεί τρεις φουνταριστές (Ασημάκη, Ξενάκη, Μπενέκου) και μένει να φανεί αν ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πάρει το ρίσκο να πάει με αυτό το σχήμα στο Ευρωπαϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής για την Ουγγαρία: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Κώτσια, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.