Έστω, χωρίς Ερνέστο…

O μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε πως ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει την οριστική του απόφαση για το μέλλον του στον Ολυμπιακό μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

O μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε πως ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει την οριστική του απόφαση για το μέλλον του στον Ολυμπιακό μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ δεν επιβεβαίωσε τα δημοσίευματα που έκαναν λόγο για διαζύγιο.

«Κατ’ αρχάς ο Ερνέστο ασχολείται με τον τελικό του Κυπέλλου, θέλει να πάρει και το Κύπελλο. Δεν έχει γίνει συζήτηση με την διοίκηση. Θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν. Μου λέτε ότι υπάρχει η πρόβλεψη ότι θα φύγει. Θυμάστε τι μου είχατε πει και πέρυσι τέτοια εποχή; Ακριβώς το ίδιο. Θυμάστε τι έγινε τελικά; Γι΄αυτό μη βιάζεστε» είπε στην Sportday.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα επιχειρήσει να δώσει ένα τέλος στο θέμα μετά το Πάσχα, καθώς δεν προτίθεται να το αφήσει να σέρνεται για πολύ καιρό. Από την άλλη προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να μην υπάρχει ο Βαλβέρδε στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού. Ήδη έχει στα χέρια της λίστα με προπονητές από την Ισπανία.

Ξεχωρίζουν τα ονόματα του Ουνάι Έμερι (40 ετών, εργάζεται στην Βαλένθια), του Χοακίν Καπαρός (56 ετών, εργάζεται στη Μαγιόρκα), του Κίκε Φλόρες (48 ετών, εργάζεται στην Αλ Αχλί των ΗΑΕ), του Χοσέ Μεντιλίμπαρ (51 ετών, εργάζεται στην Οσασούνα), του Μιγκέλ Γκονζάλες (49 ετών, εργάζεται στη Σεβίλλη), του Γκρεγκόριο Μανθάνο (56 ετών, από τον Δεκέμβριο του 2011 παραμένει άνεργος μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης) και του Μαρθελίνο (46 ετών, είναι χωρίς δουλειά αφότου έφυγε από την Σεβίλλη).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.