Πανέτοιμος για το Final-4 του Eurocup ο Μαυροκεφαλίδης

Πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στο Final Four του Eurocup δηλώνει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στο Final Four του Eurocup δηλώνει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο 27χρονος φόργουορντ της Σπαρτάκ Αγάς Πετρούπολης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup σχολίασε την έως τώρα πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση, αναφέρθηκε στην αντίπαλο Κίμκι, ενώ παράλληλα μίλησε για την πρώτη θητεία του στη Ρωσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης:

Για την έως τώρα πορεία της Σπαρτάκ στο Eurocup: «Πολύ καλή, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στους στόχους μας, αλλά είμαστε σε σωστό δρόμο για να το κάνουμε. Το EuroCup είναι πολύ σημαντική διοργάνωση για εμάς. Ωστόσο τα σημαντικά παιχνίδια δεν έχουν έρθει ακόμα».

Για την αντίπαλό τους στα ημιτελικά Κίμκι: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αφού σε 40 λεπτά παιχνιδιού όλα μπορούν να γίνουν. Θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την πρόκληση, θα προετοιμαστούμε και θα δουλέψουμε σκληρά».

Για το αν περίμενε ότι η χρονιά θα ήταν τόσο επιτυχημένη και ότι θα έχαναν μόλις ένα παιχνίδι: «Δεν νομίζω ότι περίμενε κανείς να χάσουμε μόνο ένα παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να φτάσουμε στους τελικούς της διοργάνωσης και τα καταφέραμε».

Για  την πρώτη του χρονιά στην Σπαρτάκ και την Αγία Πετρούπολη:« Είναι πολύ όμορφο να παίζεις στην Σπαρτάκ. Ήρθα εδώ μετά τη θητεία μου σε μία μεγάλη ομάδα, τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες έχουν τεράστιες διαφορές. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερους στόχους, όπως το Final Fοur της Ευρωλίγκας, ενώ η Σπαρτάκ αγωνίζεται στο EuroCup. Μου αρέσει όμως που παίζω εδώ, η ομάδα είναι καταπληκτική, οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά και είναι εύκολο να παίζεις και να προπονήσε μαζί τους. Η πόλη είναι όμορφη και έχει όσα χρειάζεται κάποιος. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της Αθήνας και της Αγίας Πετρούπολης, εκτός από τον καιρό. Αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ όλα είναι υπέροχα».

Τέλος για το τι θα σήμαινε για τον ίδιο η κατάκτηση του EuroCup είπε: «Θα ήταν υπέροχο συναίσθημα για εμένα, την ομάδα και την πόλη. Προσπαθώ να είμαι πανέτοιμος, αφού είχα έναν τραυματισμό για να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.