Αρχίζουν οι συνεδριάσεις για τον Βοτανικό

Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας για το θέμα του Βοτανικού, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες εντός καλοκαιριού.
19/07/2019 • 09:44
Οι Μπακογιάννης και Γιαννακόπουλος
  • shares
Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας για το θέμα του Βοτανικού, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες εντός καλοκαιριού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το “παρών” από πλευράς “πράσινων” θα δώσουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, Στέφανο Αυγουλέα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη και οι δυο πλευρές έχουν αποφασίσει να μη γίνει η παραμικρή διαρροή από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, όπως και από τις επόμενες. Στόχος τους είναι να συνεχιστούν οι συνεδριάσεις όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές Σεπτεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να προχωρήσει το θέμα της διπλής ανάπλασης. Στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσει και το θέμα του κλειστού, στο οποίο θα στεγαστεί ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι