Στην Κροατία ο Λιβάια!

Χωρίς τον Μάρκο Λιβάια συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ την Πέμπτη. Με αρκετούς απόντες η προπόνηση, μπήκε ο Αλμπάνης.
18/07/2019 • 20:39
Στην Κροατία ο Λιβάια
  • shares
Χωρίς τον Μάρκο Λιβάια συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ την Πέμπτη. Με αρκετούς απόντες η προπόνηση. 

Ο Κροάτης επιθετικός βρέθηκε στην πατρίδα του λόγω προσωπικού προβλήματος με αποτέλεσμα να χάσει και τις δύο προπονήσεις την Πέμπτη. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει την Παρασκευή, όμως ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. 

Από εκεί και έπειτα, εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με τον Νέναντ Κρστιτσιτς. Ο Σέρβος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και συνέχισε με αποθεραπεία. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο φιλικό με τον Βόλο είναι μηδαμινές. 

Με ατομικό και θεραπεία συνέχισαν οι Μιχάλης Μπακάκης και Γιώργος Γιακουμάκης, αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Τέλος, στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες μπήκε ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος θα κάνει τη δική του... νέα αρχή. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Ξάνθη

Κυριακή 25 Αυγούστου, 22:00

Live
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους