«Υπάρχουν περιθώρια κέρδους στον Παναθηναϊκό»

Πεπεισμένος πως μπορεί να υπάρξει κέρδος από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Φεϊσάλ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ.

Πεπεισμένος πως μπορεί να υπάρξει κέρδος από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Φεϊσάλ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ. Ο Άραβας επιχειρηματίας μίλησε στον Τύπο της χώρας του για την απόφασή του να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και εξήγησε τους λόγους για τους οποίου επέλεξε το «τριφύλλι» για τα επιχειρηματικά του σχέδια. Ο Φεϊσάλ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ μίλησε στην ιστοσελίδα «alweeam.com».

Αρχικά, τόνισε: «Γνωρίζω πως υπάρχουν πιθανότητες κέρδους αλλά και ζημιών όταν επενδύεις σε διεθνείς συλλόγους που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η κατάσταση στη Σαουδική Αραβία είναι εντελώς διαφορετική καθώς οι ομάδες δεν έχουν τα ίδια περιθώρια κέρδους».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όχι, δεν ψάχνω φήμη αλλά είναι λογικό όταν έχει σκοπό να επενδύσεις, η συμφωνία να αποτελεί μεγάλο θέμα για τον Τύπο και τα ελληνικά media».

Σχετικά με την απόφασή του να επενδύσει στην Ελλάδα τόνισε: «Όλοι γνωρίζουν ότι οι επενδύσεις στον τομέα του αθλητισμού στην Σαουδική Αραβία κατά την τρέχουσα περίοδο δεν ευνοούνται από το κλίμα. Τουλάχιστον μέχρι την ιδιωτικοποίηση των συλλόγων. Εάν συμβεί αυτό θα είμαι ένας από τους πρώτους που θα επενδύσουν και στη Σαουδική Αραβία. Έχω προϋπηρεσία ως επικεφαλής σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Ήμουν στην Αλ Ριάντ και έγινα αντιπρόεδρος. Δούλεψα σκληρά στην ομάδα μένοντας μακριά από τα MME».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται: «”Ειλικρινά δεν έχω δει αυτά τα σχόλια. Εκτιμώ κάθε άποψη και δέχομαι την κριτική αν και εκπλήσσομαι. Γιατί δεν κάνουν αυτές τις ερωτήσεις απευθείας σε εκείνους που ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια; Είμαι άνθρωπος που θέλω να επενδύσω τα χρήματα μου στον αθλητισμό κάνοντας καλές συμφωνίες. Δεν έχω λόγο να το αναφέρω στα media».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.