“Αρρωστημένο αυτό που συνέβη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ”

Για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, εκφράζοντας την ανυπομονησία του για επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, εκφράζοντας την ανυπομονησία του για επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στη Νορβηγία:

Για τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ–ΑΕΚ: «Τι να πω; Αυτό που συνέβη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι αρρωστημένο. Είδα τι έγινε. Την προηγούμενη αγωνιστική ματαιώθηκε το δικό μας ματς και πλέον δεν υπάρχουν αγώνες λόγω του περιστατικού. Είναι βαρετό, αλλά ελπίζω μετά τη διακοπή των εθνικών το πρωτάθλημα να αρχίσει ξανά, Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ. Είναι τελείως αρρωστημένο αυτό που συνέβη. Άγριες καταστάσεις και όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Είναι αρρωστημένο». 

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Επικρατεί χάος. Ελπίζω να ηρεμήσουν όλα, ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ελπίζω οι φίλαθλοι να μπορούν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο, όχι αυτή την τρέλα». 

Για την πορεία του Ολυμπιακού και τις αλλαγές προπονητών: «Είναι δύσκολο. Έχουμε συνηθίσει να κερδίζουμε και να είμαστε κυρίαρχοι. Όταν δηλητηριάζεται αυτό, είναι δύσκολο. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, η ομάδα δεν τα έχει πάει τόσο καλά όσο θα ήθελε, αλλά είμαστε μαχητές και δεν εγκαταλείπουμε. Θα δούμε πως θα πάει, πολλά εξαρτώνται και από το τι θα γίνει με τους βαθμούς για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Σίγουρα δεν έχουμε εγκαταλείψει την προσπάθεια». 

Για τη συνεργασία με τον Όσκαρ Γκαρθία: «Ήρθε νέος προπονητής τον Ιανουάριο, όμως εμένα δεν με απασχολεί αυτό. Εγώ κάνω ότι μου πει ο προπονητής μου, όποιος και αν είναι αυτός. Ωστόσο, κάθε αλλαγή προπονητή σίγουρα έχει το κόστος της στην ομάδα. Κάθε φορά που έρχεται κάποιος, όλοι ξεκινούν από την αρχή. Πρέπει να του δείξεις ποιος είσαι και ότι αξίζεις να παίζεις. Έτσι συμβαίνει πάντα. Είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής τώρα και μπορώ να παίζω». 

Για την επιστροφή του στην εθνική: «Είναι πάντα μια μεγάλη τιμή να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας. Η ομάδα θέλει να εμφυσήσει μια νοοτροπία νικητή στους νέους παίκτες. Όταν έρθουν τα σημαντικά ματς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να βρεθούμε στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις και έτσι ξεκινάει κάθε ομάδα, από την αρχή. Νέα χρονιά, νέες ευθύνες. Τα φιλικά απέναντι στην Αυστραλία και την Αλβανία θα μας βοηθήσουν σίγουρα να δέσουμε σαν ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.