Διαιτητές κατά Δρίκου και Ηρακλή

Μετά την ΕΣΑΠ και η ΟΔΒΕ αντέδρασε για τις δηλώσεις που πραγματοποίησε ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παμβοχαϊκό. «Με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή, αλλά και την ανακοίνωση του εν λόγω σωματείου μετά τον πρόσφατο αγώνα της Α1 Εθν. Ανδρών Volleyleague Παμβοχαϊκός – Ηρακλής, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη και την οργή μας για τις αήθεις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν και την προσπάθεια απαξίωσης έγκριτων διεθνών διαιτητών, αλλά και της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, την οποία αποτελούν συνάδελφοι με διεθνή αναγνώριση. Ακούγεται γελοίο να αμφισβητείται το κύρος διαιτητών, τους οποίους οι επιτροπές διαιτησίας βόλεϊ στο διεθνή χώρο αξιολογούν και ορίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Η ΟΔΒΕ, προκειμένου να μην διευρύνει την εσωστρέφεια στο χώρο, δεν αντέδρασε άμεσα  περιμένοντας την ΕΣΑΠ να επιληφθεί, ζητώντας εξηγήσεις,  ως όφειλε με βάση τα συμφωνηθέντα μεταξύ των δύο πλευρών (ΕΣΑΠ-ΟΔΒΕ) από την αρχή της περιόδου. Αναμένουμε τις εξηγήσεις και τις ενέργειες των αρμοδίων οργάνων, πριν καθορίσουμε την τελική στάση μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των διαιτητών.

Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.