Ανακοίνωσε Βύντρα η Λαμία!

Ο 38χρονος αμυντικός συνεχιζει την καριέρα του στη Λαμία.
17/07/2019 • 16:00
Ο Λουκάς Βύντρα
Ο Λουκάς Βύντρα συνεχίζει την καριέρα του στα 38 του χρόνια, με τον έμπειρο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λαμία. Ο σύλλογος της Φθιώτιδας ανακοίνωσε τη μεταγραφή αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 38χρονο κεντρικό αμυντικό, Λουκά Βύντρα.

Ο έμπειρος παίκτης, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό και έπειτα αγωνίστηκε στον Αλμωπό Αριδαίας και τη Βέροια, ενώ το 2004 μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, όπου παρέμεινε εννιά χρόνια έχοντας 327 επίσημες συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη και 14 γκολ. Το 2013 αγωνίστηκε στη Λεβάντε για δύο χρόνια στη Primera Division και στη συνέχεια για δύο χρόνια στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Την προηγούμενη τριετία φορούσε τη φανέλα της κυπριακής Ομόνοιας. Παράλληλα, έχει υπάρξει 57 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο έμπειρος παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Επέλεξα να έρθω στη Λαμία, σε ένα οργανωμένο σωματείο και θα βοηθήσω με την παρουσία μου να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν"».
17/08/2019 • 07:03

Δρόμος με εμπόδια για Λίβερπουλ, "Σίτι, Άγιαξ. Πάθος για γκολ στη Νορβηγία

Κινδύνους θα αντιμετωπίσει και η Λίβερπουλ στο Σαουθάμπτον ενώ στο ντέρμπι της Premier League η Σίτι είναι φαβορί αλλά η Τόττεναμ έχει την φιλοδοξία να μείνει σε τροχιά κορυφής. Ματς για γκολ περιμένουμε στην Νορβηγία, στο Ναντ αλλά και στο Λεβερκούζεν.