Τα ...μαθήματα τακτικής του Γιώργου Δώνη

Με απογευματινή προπόνηση διάρκειας μίας ώρας και σαράντα λεπτών συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας. Ατομικό ο Πούγγουρας, δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις.
Νίκος Τζουάννης
16/07/2019 • 21:44
Προπόνηση Παναθηναϊκού στο Όστερμπεϊκ
  • shares
Με απογευματινή προπόνηση διάρκειας μίας ώρας και σαράντα λεπτών συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας. Με τον καιρό να θυμίζει ...φθινόπωρο και τη θερμοκρασία κοντά στους 19 βαθμούς, οι Πράσινοι προπονήθηκαν στο γήπεδο του Park de Bilderberg με μοναδικό απόντα τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. 

Μετά το αρχικό ζέσταμα, οι παίκτες του Τριφυλλιού έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στο τακτικό κομμάτι.

Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τόσο από τις πτέρυγες, όσο και από τον άξονα, ενώ στο τέλος ο Γιώργος Δώνης κράτησε κάποιους παίκτες, προκειμένου να δουλέψουν στις στατικές φάσεις. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/08/2019 • 07:17

Πτήσεις "δικεφάλων" προς τους ομίλους. Ματς για γκολ σε Βαρσοβία, Τορίνο κι Αϊντχόφεν

Ως φαβορί θα παίξει ο ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα. Πιο δύσκολο το ματς της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ στο άδειο από θεατές Ολυμπιακό στάδιο. Προοπτική παραγωγικότητας λόγω των ικανοτήτων των φιλοξενούμενων υπάρχει στην Αρμενία, στην Λιθουανία, στην Βαρσοβία και στο Τορίνο