Φραγκιάς: “Χωρίς άγχος με ΠΑΟ”

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς δήλωσε πως η ομάδα του θα παίξει χωρίς άγχος με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς δήλωσε πως η ομάδα του θα παίξει χωρίς άγχος με τον Παναθηναϊκό.«Ίσως το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ να είναι το πιο ευχάριστο για μας, με την έννοια ότι δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η ομάδα κατόρθωσε να τερματίσει στην τρίτη θέση» είπε αρχικά ο Φραγκιάς και συνέχισε: «Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» είπε.

Και πρόσθεσε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας στην κανονική περίοδο με μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση. Προερχόμαστε από μία μακρά περίοδο αποχής από τα επίσημα παιχνίδια και στην ουσία δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα μας. Εμείς πλέον περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας στα πλέι οφ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το βλέπουμε ως ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ προετοιμασίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Στον αυριανό (10/4) αγώνα ο Φραγκιάς, δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιάννη Γεωργαλλή, που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και για προληπτικούς λόγους προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, ώστε να είναι έτοιμος στα πλέι οφ.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δανάς είπε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι από τα πιο δύσκολα της χρονιάς. Χωρίς άγχος και με στόχο να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα ενόψει των πλέι οφ και θα επιδιώξουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Για μας η κανονική περίοδος ήταν απόλυτα επιτυχημένη και το μυαλό μας ουσιαστικά θα βρίσκεται στα πλέι οφ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.