«Πυρετός» διαπραγματεύσεων για Βέρντε

Αποστολή, Κιέλτσε: Γιώργος Βασιλείου Όλες οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση Βέρντε για την ΑΕΚ.
16/07/2019 • 15:22
Ο Ντανιέλε Βέρντε.
  • shares
Αποστολή, Κιέλτσε: Γιώργος Βασιλείου Όλες οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση Βέρντε για την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του Ιταλού είχαν χθες συνάντηση με τον νέο τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Τζανλούκα Πετράκι, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι οι «τζιαλορόσι» έχουν συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ωστόσο για να ολοκληρωθεί το deal, θα πρέπει και η πλευρά του παίκτη να τα βρει με την Ένωση. Παράλληλα, έγινε λόγος και για ενδιαφέρον ισπανικής ομάδας, χωρίς να γίνεται γνωστό ποια είναι.

Η πλευρά της Ρόμα γενικά έχει τηρήσει πολύ καλή στάση απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις -ο οποίος χειρίζεται το θέμα για την ιταλική ομάδα - να τονίζει στον Νίκο Λυμπερόπουλο ότι η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο, από την στιγμή που ήταν η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Ιταλό εξτρέμ. 

Για την Ένωση, προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή εγγράφων με τη Ρόμα αλλά και τους εκπροσώπους του παίκτη, προκειμένου να προχωρήσει η επικύρωση της συμφωνίας. Αυτό δύσκολα θα γίνει μέχρι αύριο και γι' αυτό από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του αναμένονται στην Αθήνα την Πέμπτη.

Ο παίκτης πάντως έχει δείξει από την πρώτη στιγμή διάθεση να μετακομίσει στην ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα ενημερώσει ότι θέλει το «7» στη φανέλα, ενώ ψάχνει ήδη σπίτι στην Ελλάδα, στέλνοντας στους εκπροσώπους του φωτογραφίες με πιθανές κατοικίες στην περιοχή της Γλυφάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία