Αυτή είναι η προσφορά του Παναθηναϊκού για Ζαχίντ

Ενα ποσό μικρότερο των 200.000 ευρώ είναι διατεθειμένοι να καλύψουν οι Πράσινοι από το συμβόλαιο που έχει ο Γκαγιάς Ζαχίντ με το ΑΠΟΕΛ.
0
Νίκος Τζουάννης
15/07/2019 • 15:07
Ο Γκαγιάς Ζαχίντ
  • shares
Ενα ποσό μικρότερο των 200.000 ευρώ είναι διατεθειμένοι να καλύψουν οι Πράσινοι από το συμβόλαιο που έχει ο Γκαγιάς Ζαχίντ με το ΑΠΟΕΛ. Αυτή ήταν και η τελική πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον Κυπριακό σύλλογο για το δανεισμό του Νορβηγού χαφ, ωστόσο η ομάδα της Λευκωσίας δεν έχει απαντήσει στο Τριφύλλι. 

Ο Ζαχίντ λαμβάνει περίπου 400.000 ευρώ ετησίως από το ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ξεφύγει στο οικονομικό κομμάτι και ξεκαθάρισε στους Κύπριους ότι το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο. 

Πλέον το ...μπαλάκι είναι στα χέρια της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και οι Κύπριοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα αποδεχθούν ή όχι την πρόταση του Παναθηναϊκού. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι