Τέσσερις απουσίες στην ΑΕΚ

Κίελτσε-Αποστολή: Γιώργος Βασιλείου. Με τέσσερις απουσίες διεξήχθη η προπόνηση της Κυριακής για την ΑΕΚ.
0
Γιώργος Βασιλείου
14/07/2019 • 13:30
Τέσσερις απουσίες στην ΑΕΚ
  • shares
Κίελτσε-Αποστολή: Γιώργος Βασιλείου. 

Η τελευταία προπόνηση πριν το φιλικό της Δευτέρας είχε απουσίες για τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε στο τακτικό κομμάτι χωρίς να έχει όλα τα εργαλεία του διαθέσιμα.

Ο Μάρκο Λιβάια εγκατέλειψε την προπόνηση σχεδόν με το που ξεκίνησε καθώς αισθάνθηκε ένα μικρό τσίμπημα στο ισχίο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο για θεραπεία. 

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο, έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στο φιλικό με την Μακάμπι Νετάνια είναι αμφίβολη. 

Στο ξενοδοχείο έμεινε και ο Νέναντ Κρστιτσιτς, ο οποίος νιώθει τα πόδια του βαριά και ο Καρντόσο με τους συνεργάτες του αποφάσισαν να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης. 

Ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητές του να αγωνιστεί με τους Ισραηλινούς μειώνονται σημαντικά. Το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Σταλ Στάλοβα το πρωί της Τρίτης. 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με όργανα στο γυμναστήριο και δουλειά στην τακτική.
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..