Λαουτάρο: «Μεγάλο βήμα η Ιντερ»

Στη μεταγραφή του στην Ιντερ, αλλά και στη συμμετοχή του στους αγώνες της εθνικής Αργεντινής αναφέρθηκε ο Λαουτάρο Μαρτίνες, επιβεβαιώνοντας το πέρασμα από τη χώρα του και τη Ράσινγκ Κλουμπ στην Ευρώπη και τους «νερατζούρι».

Στη μεταγραφή του στην Ιντερ, αλλά και στη συμμετοχή του στους αγώνες της εθνικής Αργεντινής αναφέρθηκε ο Λαουτάρο Μαρτίνες, επιβεβαιώνοντας το πέρασμα από τη χώρα του  και τη Ράσινγκ Κλουμπ στην Ευρώπη και τους «νερατζούρι».

 Ο 20χρονος επιθετικός ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της «αλμπισελέστε» στα φιλικά με Ιταλία και Ισπανία, αλλά και εκείνη των Μιλανέζων, αφού ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

 
«Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στους αγώνες της Αργεντινής. Θα αξιοποιήσω την ευκαιρία που έχω να προπονηθώ με τον Λιονέλ Μέσι», τόνισε.
 
«Οσο για την Ιντερ, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για μένα. Όλα έχουν διευθετηθεί σε αυτή τη μετακίνηση και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες», σχολίασε ο Μαρτίνες, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε την τελευταία στιγμή και η Ντόρτμουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.